SMARTIA M13700 Grila jo të izoluara termikisht

Përshkrim
Kuti grile me perfomancë të lartë që montohet në pjesën e siperme të dritares. Me linja harkore ose të drejta, kanë një shumelojshmëri profiesh mbushëse dhe ofroje mbrojtje te maksimale

Avantazhet
Gjenerike
VENDOSJA – INSTALIMI
Montim në pjesen e siperme të dritares
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale, dyer garazhdesh
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONET
14×19, 18×19, 22×22, 25×25
GJERESIA MAKSIMALE E KORNIZES
213mm
LARTESIA MAKSIMALE
3.8m
GJERESIA MAKSIMALE
6.0m
MEKANIZMI
Me rripë, me manivel, motorr elektrik
DIZENJO PROFILIT
I përforcuar dhe me profile me shumë ndarje
Performancë
IZOLIMI TERMIK
No
Seksione
Top