SMARTIA M13800 Grila të izoluara termikisht

Përshkrim
Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe ofron hijezim të mjaftueshëm dhe siguri maksimle.

Avantazhet
Gjenerike
VENDOSJA – INSTALIMI
Montim në pjesen e siperme të dritares
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale
UF
Usb 2.0 W/m2Κ
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONET
14×19, 18×19, 22×22
GJERESIA MAKSIMALE E KORNIZES
187mm
LARTESIA MAKSIMALE
3.8m
GJERESIA MAKSIMALE
5.0m
MEKANIZMI
Me rrip, me manivel, motorr elektrik
DIZENJO PROFILIT
I përforcuar dhe me profile me shumë ndarje
Performancë
IZOLIMI TERMIK
Po
Seksione
Top