SMARTIA M9300 Grila Persione

Përshkrim
SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajnin tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh, të përshtatshme për renovime dhe ideale për vendbanime tradicionale ose njësi hoteliere-shtëpizash druri, pasi është e dëshirueshme për të mbajtur stilin tradicional.

Avantazhet
Gjenerike
PERDOR
Hijëzimi dhe Sigurie
APLIKIME
Rezidenciale dhe hotele
Karakteristikat Teknike
HIJEZUESE
I drejtë dhe harkor, I fiksuar dhe rregjistrueshëm
GJERESIA HIJEZUESVE
25mm dhe 35mm
KORNIZE GRILASH
E veçuar ose sëbashku me kasën e dritares
MENTESHA
Tradicionale, moderne ose të fshehura
BRAVA
Komandim manual, automatike, me dorezë
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Kanat tek grile me hapje

Dopjo kanat grile me hapje

Kanat tresh grile me hapje

Kanat katërsh grile me hapje

Top