SMARTIA PG120F Sistem Fiks Pergola

Përshkrim
Një sistem komplet pergola me fletë(louver) fikse për hijezim të përshtatshëm dhe për të theksuar pamjen estetike të ambientit përreth. Karakterizohet nga një gamë e gjerë zgjidhjesh elegante të cilat kategorizohen në tre (3) modele kryesore, “minimale Creta”, “moderne Corfu” dhe “tradicionale Naxos”.

Avantazhet
Gjenerike
PERDOR
Hijezim fiks
APLIKIME
rezidenca, kopshte dhe parqe, hotele, çatir/taraca, oborre, vende shlodhje, hapësira komerciale për përdorime të jashtme
MODELET
Creta, Corfu, Naxos
TIPARE SHTESE
material hijezimi horizontal, material hijezimi në formë tubolare, panele xhami, tenda, panele polikarbonati, material xunkth/kallama etj.
VENDOSJA – INSTALIMI
montim i lehtë dhe me module të përgatitura
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONI KOLLONES
120 x 120mm
FLETA
drejtkëndore 20×115 dhe në formë “Z” 35x130mm,
DIMENSIONET MAKSIMALE
lartësia 3.0m, gjerësia 4.8m dhe gjatësia 6.0m
GONE PER MONTIMIN E FLETEVE TE PERGOLAVE
0, 10°, 30°, 45°, 60°, 70, 90°
LLOJET E TIPOLOGJIVE
strukturë të thjeshtë të lëvizëshme, të montuar në mur, konstruksion këndor, struktura komplekse
Karakteristikat
TRAJTIMI SIPERFAQSOR
rezistente në ambientet bregdetare për hir të faktit që janë të anodizuara dhe aksesorët janë prodhuar nga alumin i ekstruduar dhe nuk me kalimin e kohës nuk dëmtohet pjesa sipërfaqësore
Seksione
Top