SMARTIA PG120P MYKONOS Pergola Bioklimatike

Përshkrim
Sistem Pergola me fletë (louver) të rrotullueshme për të rregjistruar hijëzimin nga rrezet e diellit si edhe mbrojtje totale nga shiu, sistem ideal për të transformuar një ambient të hapur në një ambient komod dhe të këndshëm për të jetuar. MYKONOS shfrytëzon teknologjinë bioklimatike dhe garanton kushte jetese të kontrolluara, dhe në të njëjtën kohë ofron struktura minimale dhe elegante me dimensione deri 6,2m x 4,5 m.

Avantazhet
Gjenerike
PERDOR
rregjistrim hijezimi, kushtet e jetesës të kontrolluara
FUNKSIONALITETI
Fletë (louver) bioklimatike, të motorizuara
APLIKIME
rregjistrim hijezimi në rezidenca luksoze, hotele, çati/taraca oborre, ambiente komerciale, restorante si edhe ambiente të jashtme për ngrënie dhe shlodhje
MODELET
Mykonos
TIPARE SHTESE
material hijezues në formë tubolare, grila të varura sipër, ndriçim LED, sisteme me rrëshqitje prej xhami, ngrohësa, pajisje akustike
VENDOSJA – INSTALIMI
montim i lehtë dhe me module të përgatitura
MBROJTJE NDAJ SHIUT
sistem special për drenazhin e ujit, sistem I cili përbëhet nga një grilë kundra ujit dhe udhëzuesi që çon ujin poshtë
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONI KOLLONES
120 x 120mm
FLETA
190mm me llastik special
DIMENSIONET MAKSIMALE
lartësia 3.0m, gjerësia 4.5m dhe gjatësia 6.2m
MEKANIZMI
I fshehur
KENDI I FLETAVE
0-135° gradë, hijezim gjatë gjithë ditës
NDRICIMI
shirit linear i integruar tek fletët dhe traversat
SISTEM ME RRESHQITJE
tipologji me 4-korniza dhe 4+4-korniza
RRJETE HIJEZIMI
3.0 x 6.0m
PESHA E DEBORES
up to 300Kg/m2 or 2.0 m of snow
AUTOMATIZIM
komandim nga distanca, sensorë moti, aplikacione “smart”
LLOJET E TIPOLOGJIVE
strukturë të thjeshtë të lëvizëshme, të montuar në mur, konstruksion këndor, struktura komplekse
Karakteristikat
TRAJTIMI SIPERFAQSOR
rezistente në ambientet bregdetare për hir të faktit që janë të anodizuara dhe aksesorët janë prodhuar nga alumin i ekstruduar dhe pjesa sipërfaqësore nuk dëmtohet me kalimin e kohës.
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Pergol e montuar në mur

Pergol e montuar në mur me traversë ndërmjetëse

Pergola e panvarur

Pergola e panvarur me traversë të ndërmjetme

Pergola e pavarur e shumfishtë

Pergola e pavarur me traversë të ndërmjetmë

Pergola dopje e montuar në mur me traversë të ndërmjetme

Pergola dopjo e pavarur

Pergola dopje e pavarur me traversë të ndërmjetme

Seksione
Top