Pergola Bioklimatike SMARTIA PG 160 P SANTORINI

Përshkrim
SMARTIA PG160P Santorini, një sistem për pergolash të shkëlqyera bioklimatike, karakterizohet nga qëndrueshmëria e lartë dhe risitë që inkorporon sëbashku, duke ofruar zgjidhje ideale të mbrojtjes nga drita për aplikimet në natyrë. Është ndoshta i vetmi sistem pergolësh që mund të mbulojë tipologjitë e qëndrimit të lirë (pa montim në mur) sipërfaqe deri në 50 m2 me vetëm katër kollona. Sipërfaqja e mbuluar mund të dyfishohet duke shtuar vetëm dy kollona të tjera (dmth. 100 m2 me vetëm 6 kollona), pa ndikuar në dizajnin elegant dhe minimal të pergolës.

Profilet mbushës të rregjistrueshme për mbrojtje nga drita dhe nga kushtet e këqija të motit, si dhe rangu i pajisjeve të disponueshme, pasqyrojnë filozofinë bioklimatike të sistemit dhe sigurojnë kushte të shkëlqyera jetese gjatë gjithë vitit.

Avantazhet
Gjenerike
ESTETIKE
minimal
PERDOR
umbrire reglabila, conditii de trai controlabile
FUNKSIONALITETI
bioclimatica, lamelele sunt motorizate
APLIKIME
umbrire reglabila in resedinte de lux, hoteluri, gradini de acoperis, spatii comerciale, restaurante, saloane si locuri de luat masa
TIPARE SHTESE
tesatura pentru ZIP-screen, obloane glisante cu rulare pe calea superioara, iluminare LED, sistem glisant din sticla, sisteme de incalzire si de sunet
VENDOSJA – INSTALIMI
asamblare modulara usoara
MBROJTJE NDAJ SHIUT
sistem special de etansare si de drenare a apei, care ghideaza apa de ploaie de pe acoperis pana in partea inferioara a stalpilor.
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONI KOLLONES
160 x 160 mm
FLETA
190 mm cu garnituri speciale
DIMENSIONET MAKSIMALE
inaltime 3.0 m, latime 7.5 m si lungime 7.5 m
MEKANIZMI
ascuns
KENDI I FLETAVE
0-135° grade, umbrire pe toata durata zilei
NDRICIMI
banda liniara integrata lamelelor si traverselor
SISTEM ME RRESHQITJE
4 cercevele si 4 + 4 tipologii de cercevele
RRJETE HIJEZIMI
2.8 x 6.0 m
PESHA E DEBORES
pana la 300 kg/ m² or 2.0 m de zapada
AUTOMATIZIM
telecomanda, senzori meteo, aplicatii inteligente
Karakteristikat
TRAJTIMI SIPERFAQSOR
rezistenta la litoral fara ca stratul superior sa sufere datorita posibilitatii de pre-anodizare, utilizarea accesoriilor din aluminiu extrudat pentru o protectie sporita impotriva coroziunii
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Pergol e montuar në mur

Pergol e montuar në mur me traversë ndërmjetëse

Pergola e panvarur

Pergola e panvarur me traversë të ndërmjetme

Pergola e pavarur e shumfishtë

Pergola e pavarur me traversë të ndërmjetmë

Pergola dopje e montuar në mur me traversë të ndërmjetme

Pergola dopjo e pavarur

Pergola dopje e pavarur me traversë të ndërmjetme

Seksione
Top