SMARTIA S13600 Grila të izoluara termikisht

Përshkrim
Kuti termike të izoluara termikisht për performancë të jashtzakonshme me një dimension të vetëm 26x32cm. Zgjidhja e vetme ne treg për përmasa të mëdha.

Avantazhet
Gjenerike
VENDOSJA – INSTALIMI
Montim në pjesen e siperme të dritares
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale
UF
Usb 1.0 W/m2Κ
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
SHPIM
Klasik, I madh
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONET
14×19, 18×19, 22×22, 25×25, 26×32
GJERESIA MAKSIMALE E KORNIZES
275mm
LARTESIA MAKSIMALE
3.8m
GJERESIA MAKSIMALE
6.0m
MEKANIZMI
Me rrip, me manivel, motorr elektrik
DIZENJO PROFILIT
I përforcuar dhe me profile me shumë ndarje
Performancë
IZOLIMI TERMIK
Po
Seksione
Top