COMFORT M850 Rrjeta mbrojtëse kundër insekteve

Përshkrim
Sistemi COMFORT Μ850 për rrjeta mbrojtëse kundër insekteve është dizenjuar për të ofruar përshtatshmëri dhe integrim tek sistemet tona të dritareve, me rrëshqitje dhe me hapje, me zgjidhje të ndryshme, p.sh. pjesë fikse, me mëntesha dhe me rrëshqitje. Fleksibiliteti që ato realizojnë është mjaft i madh për arsye edhe të vetë dizenjimit të tyre inxhinierik.

Avantazhet
Gjenerike
LLOJET
me kornizë alumini
PERDOR
mbrojtje kundër insekteve
APLIKIME
rezidenca, hotele, ambiente industriale tek të gjitha sistemet e dritareve prej çfarëdo lloj materiali (aluminin, dru, pvc)
Karakteristikat Teknike
DIMENSIONET
Hapësira të vogla dhe të mesme
MATERIAL
fibra xhami të përforcuara, rezistojnë edhe nga veprimet e kafshëve shtëpiake
KONSTRUKSIONET
fikse, me mentesha, me rrëshqitje, të varura sipër
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Rrëshqitje nga poshtë

Rrëshqitje nga lartë

Me hapje

Fikse

Seksione
Top