SMARTIA M8800 Parmak Dritareje

Përshkrim
SMARTIA M8800 është një sistem parvazi (davanciale) për dritare, me izolim dhe pa profile, që përdoret për largimin e ujrave, gjithashtu përdoret si një zgjidhje më e mirë për zëvendësimin e mermerit

Avantazhet
Gjenerike
APLIKIME
Rifiniture e jashtme ndërtesave, Dritare, Vitrinë dyqanesh
IZOLIMI TERMIK
Jo
FINITURAT
Prej alumini
SHPIM
Shpime ovale cdo 300mm
Karakteristikat Teknike
GJERESIA
50-320 mm
PJERRESIA
GJATESIA MAKSIMALE PA BASHKIM
3000 mm
ZGJERIMI PROFILIT
1.2mm/m për 50°C
Karakteristikat
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Fletë alumini dhe profil tubolar I izoluar
Seksione
Top