Veshje Muri Barkodi SMARTIA M7000

Përshkrim
Veshja e Murit Barkod SMARTIA M7000 është seria ideale për ndërtime moderne , veshjen e murit, e aplikuar si brenda dhe jashtë duke përmirësuar estetikën e përgjithshme dhe nivelet e energjisë. Pa dyshim, ky është një mjet jashtëzakonisht i dobishëm për arkitektët që të dizenjojnë ndërtime mbresëlënëse, në një stil të veçantë, ndërtesa me hapësira të gjera për zyra dhe dyqane, rezidenca moderne, etj. 

Avantazhet
Seksione
Top