Sistem me hapje jo I izoluar SMARTIA M15000

Përshkrim
SMARTIA M15000 është një sistem me hapje me dy pozicione i cili mund të plotësojë nevoja të ndryshme në sajë të një gamë të gjerë profilesh për dritare dhe dyer.

Avantazhet
Gjenerike
TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament, Harkore, Klasike
Karakteristikat Teknike
GJERESIA E KORNIZES
50 mm
GJERESIA KANATIT
59 mm
PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
70 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
61 mm
LLOJI XHAMIT
Tek-Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
4 deri në 47 mm
MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit
Performancë
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS Ε1050
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC2
Karakteristikat
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipologjitë me hapje me dy pozicione
TIPOLOGJITË
Të gjitha tipologjitë e disponueshme

Me hapje Antiribaldi me superluç

Me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami lart

Me hapje Antiribaldi me superluç

Dritare me hapje Antiribaldi

05

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse

06

Dritare Pivot Horizontale

Dritare Pivot Vertikale

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami

Hapje Antiribaldi dopje me Superluç

Sistem dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami anësore

11

Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)

12

Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)

Dritare me hapje Antiribaldi

Derë me hapje nga brenda dhe nga jashtë

Derë dopje me hapje brenda / jashtë

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske

Derë me hapje brenda / jashtë me panel izolimi dhe pjesë fiske & Superluç

Dritare dopje me hapje Antiribaldi me grilë

Seksione
Top