S77

Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

S77 PHOS

Sistemi SUPREME S77 PHOS ofron alternativë për korniza me kanat dhe fashaturë të fshehur. Ky version është ideal për maksimizimin e dritës natyrorale falë reduktimit të gjerësisë së aluminit të dukshëm. Sistemi ofron performancë të larta izoluese termike.

S91

Sistemi SUPREME S91 u projektua posaçërisht për të përmbushur kërkesat e larta të shtëpive pasive. është ideal per ndertime te renda dhe energji duke ofruar nje nivel te larte sigurie. Zhvillimi i sistemit u nxit nga nevoja për performancë më të mirë.

S700

Sistemi me Ngritje & Rrëshqitje SUPREME S700 paraqet gjeneratën e re të sistemeve të ALUMIL. Kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për projektet me kërkesa të mëdha, duke plotësuar trendin e arkitekturës ""transparente"" përmes sipërfaqeve të gjera xhami.

S650 e-MOTION

Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

S650 PHOS

Sistemi me rrëshqitje me izolim termik SUPREME S650 PHOS është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë shtrirje të gjera me linja minimale të aluminit të dukshëm. Sipërfaqet masive elegante të xhamit arrihen duke ruajtur funksionalitetin e lartë.

SF85

Sistem dyer me palosje me izolim termik mjaft cilësore me mekanizëm funksionimi me rrëshqitje në pjesën e poshtme, e i cili kombinon pamje estetike minimale me një performancë të shkëlqyer, dimensione shumë të mëdha me linja të dukshme mjaft të ulta.

S67 PHOS

SMARTIA S67 PHOS ofron sisteme moderne minimale me kanat të fshehtë. Ky version maksimizon dritën natyrale falë gjerësisë së dukshme prej alumini të dukshëm prej vetëm 72 mm. Izolimi dhe performanca e shkëlqyer termike e saj.

M11000

SMARTIA M11000 është një sistem me hapje me dy pozicione që mund të plotësojë nevojat më të vështira falë një larmie të madhe të zgjidhjeve dhe dizenjove.Kursime të larta të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë

M20650

SMARTIA M20650 është një sistem me hapje i izoluar me dizajn modern, duke përdorur një profil të fshehur që ofron një kontakt minimal me dritaret dhe dyert. Është një zgjidhje e jashtëzakonshme për ndriçimin maksimaL.

M9660

SMARTIA M9660 është një sistem i izoluar me hapje me dy pozicione për zonat me një klimë më të ngrohtë, duke siguruar ndërtime me cilësi të lartë dhe aplikimin e tipologjive të ndryshme me performancë të konsiderueshme termike.

S67

SMARTIA S67 është sistemi i ri i plotë i hapjes me dy pozicione i ALUMIL, i cili kombinon performancat e shkëlqyera izoluese termike së bashku me fleksibilitetin e lartë të ndërtimit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm.

M15000

SMARTIA M15000 është një sistem me hapje me dy pozicione i cili mund të plotësojë nevoja të ndryshme në sajë të një gamë të gjerë profilesh për dritare dhe dyer

S560

SMARTIA S560 është një sistem vigoroz me ngritje & rrëshkitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideale për hapje të mëdha.

S350

SMARTIA S350 është një sistem modern dhe fleksibël i izoluar me rrëshqitje me një dizajn të drejtë modern. Është ideal për rinovime falë lehtësisë së përpunimit.

M14600

SMARTIA M14600 është sistem i ri me rrëshqitje i ALUMIL me linja jashtëzakonisht elegante, duke përfshirë të gjithë ekspertizën e NI Idea construction.

M12500 PHOS

SMARTIA M12500 PHOS është sistemi i ri me rrëshqitje i ALUMIL-it me kasë minimale rrëshqitëse, të cilat maksimizojnë ndriçimin natyral.

M630 PHOS

Sistemi me rrëshqitje SMARTIA M630 PHOS ofron një kontakt minimal në rezidencat bashkëkohore duke kombinuar dizajnin minimal me performancën termike të lartë.

S440

SMARTIA S440 është një sistem me rrëshkitje inovativ i izoluar i cili përfshin të gjitha tendencat moderne arkitekturore dhe kërkesat për efikasitet të lartë të energjisë

M19800

SMARTIA M19800 është një sistem dere me palosje me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha.

M45000

SMARTIA M45000 është sistemi jo i izoluar me rrëshqitje dhe me ngritje & rrëshiqtje për dyer dritare me dizajn modern të sheshtë. Sistemi plotëson një gamë të gjerë.

M9800

SMARTIA M9800 është një sistem me palosje pa izolim termik me mekanizëm funksionimi të varur lart dhe e përshtatshme për konstruksione normale dhe të mëdha.

M20000

COMFORT Μ20000 është një sistem me hapje i izoluar termikisht për ndërtime të fuqishme me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.

M940

COMFORT është një sistem ekonomik jo i izoluar me hapje me dy pozicione me performancë të knaqshme dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.

M9400

COMFORT M9400 konsiston në një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që mund të shërbejë për një gamë të gjerë nevojash të ndryshme me përformancë të kënaqshme.

M900

COMFORT M900 është sistemi më i lehtë me rrëshqitje për investime me kosto më të ulët. Propozim ideal për zgjidhje me kosto të ulët pa kompromentuar cilësinë.

M9050

COMFORT M9050 nga NI idea construction është një sistem me rrëshqitje i pa izoluar, karakteristikat kryesore të të cilit janë pesha e ulët dhe forma e lakuar e profileve.

M9200

COMFORT M9200 është sistem me rrëshkitje jo I izoluar me formë harkore. Zgjidhje për hapsira të vogla dhe të mesme.Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive.

S67 URBAN

Sistemi i dyerve dhe dritareve me hapje e termikisht të izoluara, kombinon izolimin e lartë termik dhe performancat me karakteristikat e prodhimit fleksibël dhe dizajnin e shkëlqyeshëm.

Top