FC10

ALUMIL plotëson sistemet e rrethimit me SMARTIA FC10, një sistem prej alumini dhe profile mbushëse Woodalux®, të vendosura vertikalisht duke krijuar një rezultat minimal.

FC50

Një sistem i plotë dizajni minimal rrethimi me një shumëllojshmëri të gjerë të fletëve të hijëzimit dhe opsion porte, i cili ofron zgjidhje të thjeshta për çdo nevojë dhe estetikë.

FC60

SMARTIA FC60 është një sistem rrethimi i kompletuar me profile mbushëse sipas zgjedhjes suaj (alumin, Woodalux®) bashkangjitur kolonave, kryesisht në anën e jashtme.

FC80

SMARTIA FC80 është një sistem rrethimi i avancuar dhe shumëformësh me një gamë të gjërë profilesh mbushëse dhe të tjerë elementë dekorativ të vendosur midis kolonave.

M8200

Sistem mbështetes per kangjellat prej xhami me pamje moderne dhe qëndrueshmëri të lartë. Profilet e vazhdueshme pa taf.

M8250

Sistem kangjellash alumini te tipit inoks të vendosura në anën e jashtme të dritareve kur nuk ekzistojnë ballkone

M8100

Kangjella prej alumini te tipit inoks me dizajn minimal dhe me forma të rrumbullakëta, katrore dhe drejtkëndore.

Top