PG160P SANTORINI

Një strukturë e shumëfishtë, pergola bioklimatike me estetikë të lartë me profile të rrotullueshme e automatizuar për mbrojtje nga dielli dhe shiu.

PG120F

Një sistem komplet pergola me fletë(louver) fikse për hijezim të përshtatshëm dhe për të theksuar pamjen estetike të ambientit përreth.

PG120P MYKONOS

Sistem Pergola me fletë (louver) të rrotullueshme për të rregjistruar hijezimin nga rrezet e diellit si edhe mbrojtje totale nga shiu,

M13500

Sistemi i Grila të jashtme M13500 nga NI Idea Construction me linja harkore, te përshtatshme për rinovim ju ofron garanci dhe cilesi.

M13700

Kuti grile me perfomancë të lartë që montohet në pjesën e siperme të dritares. Me linja harkore ose të drejta, kanë një shumelojshmëri profiesh mbushëse dhe ofroje mbrojtje te maksimale.

M13800

Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe siguri maksimle.

M5300

SMARTIA M5300 është një sistem grilash me hapje, të dizenjuara për instalim të jashtëm. Dizajn minimal ose dizajn tradicional. I përshtatshëm për rinovimet

M5600

SMARTIA M5600 është një sistem arkitektural që përdor fletë alumini (louvre) me dizenjo në formë elipsi, për të kontrolluar hijezimin si edhe ndriçimin natyral të ndërtesave.

M9300

SMARTIA M9300 është një sistem grile i varur, i cili është projektuar për instalim të jashtëm, me dizajnin tradicional ose minimal. Me një shumëllojshmëri të gjerë

S13600

Kuti termike të izoluara termikisht për performancë të jashtzakonshme me një dimension të vetëm 26x32cm. Zgjidhja e vetme ne tregë per përmasa të mëdha.

Top