SD77

SUPREME SD77 është sistemi i ALUMIL për dyer hyrëse cilësore që kërkojnë dizajn modern, performancë të lartë dhe siguri. Sistemi siguron aftësinë për të krijuar konstruksione të shumëfishta të kombinuara ose me panele alumini ose me xham.

SD95

Sistemi SUPREME SD95 i përket serive të ALUMIL-it për dyer hyrëse me standarde të kualitetit të lartë. Sistemi përfshin një gamë të plotë termike profilesh me dizajn të drejtë për linjë tërësisht ndërtimesh që ofrojnë funksionalitet të lartë.

SD115

ALUMIL krijon horizonte të reja për dizajn modern rezidencial dhe industrial në sajë të dizajnit të ri të sistemit SUPREME SD115 Pivot që ofron dyer hyrje jashtëzakonisht të mëdha për një rezultat estetik të jashtëzakonshëm me një dizajn të pastër, minimal.

M11000

SMARTIA M11000 nga NI Idea construction është një sistem i izoluar i cili mund të mbulojë një gamë të gjerë nevojash të ndryshme në lidhje me dyert e hyrjes prej alumini me performancë të kënaqshme. Raporti shumë i mirë i çmim / cilësi dhe fleksibiliteti në përpunim

M15000

SMARTIA M15000 është një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara që shërben për një gamë të gjerë të dyerve të ndryshme hyrëse me performancë të kënaqshme.

M15000 BR

SMARTIA M15000 BR nga NI Idea construction është një sistem hapje rezistent ndaj hyrjeve me dhunë apo vjedhjeve ideal për krijimin e dyerve hyrëse të sigurisë.

M15000 RS

SMARTIA M15000 RS është një sistem me hapje i përshtatshëm për ndërtimin e dyerve hyrëse. Ka një dizajn të veçantë për parandalimin e përhapjes së tymit dhe erërave.

M20000

COMFORT Μ20000 është një sistem i izoluar termikisht për dyer hyrëse për ndërtime me izolim të kënaqshëm termik dhe nivel të lartë të sigurisë.

M9400

COMFORT M9400 konsiston në një nga sistemet më të kompletuara jo të izoluara të aluminit që mund të shërbejë për një gamë të gjerë nevojash të ndryshme me performancë të kënaqshme.

M940

COMFORT M940 është një sistem ekonomik jo i izoluar dhe i lehtë për dyer hyrëse pa ndryshuar performancën dhe është i disponueshëm në një sërë zgjidhjesh.

MD9660

Sistemi i izoluar termikisht i dyerve hyrëse me performancë të mirë, ideal për zëvendësime, i ofruar si një zgjidhje me kosto të ulët me një nivel të madh sigurie dhe funksionaliteti.

MD67

Sistemi i dyerve hyrëse me izolim termik me performancë të lartë, me theks të madh në sigurinë dhe uniformitetin e profileve, duke siguruar lehtësinë e aksesit dhe dizajnin modern.

Top