M7

SMARTIA M7 ështe nje sistem fasade I kompletuar per eficensë të lartë energjike, e cila ofron nje kualitet te lartë konstruktiv me me cmime te arsyeshem

M50

SMARTIA M50 është nje sistem fasade me eficens të lartë energjie, e cila ofron nje pafundesi zgjidhjesh dhe i përmbush te gjitha kerkesat e arkitektures moderne

M6

SMARTIA M6 është një sistem i plotë izolues për fasada, i cili është ideal për konstruksione të mëdha dhe mund të përmbushë të gjitha kërkesat

M65

SMARTIA M65 është një sistem fasade ideale për ndërtesa të larta, që ofron liri në dizenjimin arkitekturor. Ndërtimi i ndërtesës bëhet duke montuar panele

M78

SMARTIA M78 është një fasadë e njësuar me efektshmëri në kosto, që kombinon estetikën minimale me fuqinë strukturale.

M85

SMARTIA M85 është një sistem i fortë dhe i izoluar sistemit fasade. Eshte opsioni ideal per ndertesat e larta

M85s

SMARTIA M85s është sistemi I ri fasade I ALUMILIT me poliamid dhe kollone 85 mm. Cilësi e garantuar

M4

M4 është sistem fasade I izoluar termikisht me kas të varur për montim më të shpejt. Lehtësi e lartë e instalimit

M3

M3 është nje sistem gjysme struktural I izoluar termikisht me kanata qe varen per instalim më të shpejt. Cilësi e garantuar me performancë të certifikuar

M35

SMARTIA M35 është një sistem fasade me "vlerë për paranë" që kombinon në mënyrë ideale estetikën dhe performancën e lartë. Funksionalitet maksimal.

Top